Gobierno de España. Ministerio de Hacienda Y Función Pública Secretaría General de Presupuestos y Gastos
UE23, Abre nueva ventana
Unión Europea

I.T.I Jaen

La ITI és un instrument per recolzar un conjunt d'accions integrades en un àrea geogràfica determinada amb la finalitat de donar resposta a les necessitats o reptes concrets d'aquesta zona.

L'objectiu de la ITI de Jaén pot enunciar-se com “contribuir a pal·liar les febleses i reptes identificats a la província de Jaén mitjançant les inversions cofinançades amb els Fons Estructurals i d'Inversió Europeus (Fons EIE: FEDER, FSE i FEADER) a Jaén”.

La ITI de Jaén permetrà:

  • Impulsar el desenvolupament socioeconòmic de la província a través d'un enfocament integrat i transversal entre els Fons EIE, combinant esforços entre diferents fons, programes i administracions.
  • Donar visibilitat a les inversions cofinançades a Jaén, permetent el seguiment dels progressos i resultats aconseguits a nivell provincial que, d'una altra manera, no serien visibles en tractar-se d'una política regional.
  • Contribuir a atreure la inversió i l'activitat del sector privat en l'economia de Jaén i, d'aquesta manera, revitalitzar el territori.