Gobierno de España. Ministerio de Hacienda Y Función Pública Secretaría General de Presupuestos y Gastos
Unión Europea

Indicadors

Indicadores de comunicación

Indicadors de Comunicació.

Indicadors de Comunicació:

Per accedir a aquesta aplicació "Indicadors de comunicació", tant a la versió corresponent al període 2007-2013 (denominada “Indicadors”) com a la versió relativa al període 2014-2020 (denominada “INFOCO2014”), són necessàries dues acreditacions, una primera per poder entrar a l'entorn virtual restringit de l'Administració pressupostària (Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses), i posteriorment la que es venia utilitzant com a responsable de l'actualització de les dades en la pròpia aplicació.

Respecto a la primera acreditación:

Una vegada que seleccioni l'enllaç "Indicadors" o "INFOCO2014" d'aquesta pàgina li apareixerà una nova pàgina en la qual haurà d'acreditar-se amb les seves credencials d'accés. Si Vè. ja estigués accedint a altres aplicacions de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses (inclosa la Direcció general de Fons Europeus) mitjançant certificat electrònic (o DNI electrònic), en aquest cas haurà d'acreditar-se també mitjançant certificat electrònic (o DNI electrònic). Si, per contra, no accedís a altres aplicacions de les indicades mitjançant certificat electrònic (o DNI electrònic), pot optar per acreditar-se mitjançant usuari i contrasenya, amb el codi d'usuari i la contrasenya que li haguessin estat assignades, o bé mitjançant certificat electrònic (o DNI electrònic).

Respecte a la segona acreditació:

Una vegada que el sistema li hagi reconegut com a usuari autoritzat, li presentarà l'aplicació "Indicadors" o "INFOCO2014" en la qual haurà de teclejar les seves credencials (per a la pròpia aplicació), entrant en l'aplicació com venia fent fins ara (amb la contrasenya facilitada per la Direcció general de Fons Europeus).

Important:

Atès que la nova arquitectura associada a aquesta aplicació de "Indicadors de comunicació" obliga a aquesta doble acreditació, quan, segons l'indicat anteriorment, Vè. s'hagi acreditat mitjançant certificat electrònic (o DNI electrònic), el certificat (o el DNI electrònic) haurà de correspondre a la persona que estigués acreditada en la pròpia aplicació.

Autorització d'accessos

Si no estigués prèviament autoritzat per accedir a les aplicacions de "Indicadors" o "INFOCO2014"", i desitgés sol•licitar autorització a la Direcció general de Fons Europeus per accedir a aquestes aplicacions, haurà de sol•licitar l'accés emplenant el formulari electrònic "Gestió d'accessos als sistemes d'informació de l'Administració pressupostària", disponible al Portal Internet (Oficina virtual) de l'Administració pressupostària en l'apartat "Sol•licitud d'accés als sistemes", pel que, en tot cas, requerirà certificat electrònic (o DNI electrònic) dels admesos. A través d'aquest formulari sol•licitarà l'accés a l'aplicació "Indicadors" o a l'aplicació de "INFOCO2014", l'autorització de la qual en tot cas correspondrà a la Direcció general de Fons Europeus..