Gobierno de España. Ministerio de Hacienda Y Función Pública
Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos. Secretaría General de Fondos Europeos. Dirección General del Plan y del Mecanismo de Recuperación y Resiliencia
UE23, Abre nueva ventana
Unión Europea
  • Inici
  • > Documents per a la Gestió

Documents per a la Gestió

Aceso a de aula fondos europeos  
Documentos del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència
Regulació del Sistema de Gestió i d'Informació del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència
Documents DNSH (Do No Significant Harm)
Documents CoFFEE-MRR (Plataforma Comuna de FFFEE -Fons Europeus)
Documents relatius a conflicte d'interès
Planes Antifrau
Documents d'execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència
Documents per a la gestió de la comunicació del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència
Documentació Autoritat de Control (Intervenció General de l'Administració de l'Estat)
Servei d'assistència tècnica a les administracions públiques pel PRTR
  • Protocol d'adhesió al servei d'assistència tècnica i dinamització de la participació de les administracions publiques en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)  (pdf)
  • S'ha engegat un servei d'assistència tècnica a les administracions públiques per a la participació en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), a través d'un encàrrec de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses al mitjà propi TRAGSATEC i dirigit i coordinat des de la Secretaria General de Fons Europeus.              
  • L'objectiu d'aquesta iniciativa, per tant, és facilitar i dinamitzar l'execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, de manera que les actuacions del mateix arribin plenament a tot el territori espanyol i els seus beneficis aconsegueixin a tota la seva població.              
  • El servei es presta per tot el territori espanyol a través d'antenes provincials i està destinat principalment a recolzar i ajudar als municipis de menys de 5.000 habitants, però inclou, també, a altres administracions públiques que puguin necessitar assistència per participar en el Pla de Recuperació. Per poder rebre aquesta assistència tècnica, els municipis i administracions que ho desitgin hauran d'adherir-se de forma voluntària al servei i sense que la mateixa impliqui obligacions addicionals a les ja recollides en la normativa per a tota Entitat executora del PRTR, i pel que hauran de seguir el protocol d'adhesió adjunt a la seva disposició a través de les antenes provincials de TRACSATEC.              

     

  • Dins d'aquest servei s'enquadren cinc grups d'activitats d'assistència a les administracions adherides, tals com l'assistència tècnica en la participació, seguiment i execució de subprojectes; assistència tècnica en la utilització del sistema d'informació integrat (CoFFEE); o l'assistència en el compliment d'obligacions de gestió del PRTR.