Gobierno de España. Ministerio de Hacienda Y Función Pública Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos. Secretaría General de Fondos Europeos.
Unión Europea
  • Inici
  • > Guia de navegació

Guia de navegació

Com navegar per la Pàgina Web de la Secretaría General de Fondos Europeos?https://www.fondoseuropeos.hacienda.gob.es

Pàgina principal

En la capçalera s'identifiquen els òrgans de rang superior de la Secretaría General de Fondos Europeos en l'àmbit del Ministerio de Hacienda y Función Pública. Se situen així mateix en aquesta zona els accessos a les versions del portal en les diferents llengües oficials de l'Estat, a més, en anglès i francès, i al logotip del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i al de la Unió Europea.

També es troben l'accés al mapa del portal, així com al cercador de continguts corresponent.

A continuació ens trobem les opcions de menú des d'on s'accedeix als dos canals principals: Dirección General de Fondos Europeos iDirección General del Plan y Mecanismo de Recuperación y Resiliencia, a més de la pàgina de contacte, actualitat i estructura i funcions.

El cos central, zona superior, es troben disponibles les últimes novetats:

La zona mitjana del cos central es troba disponible la següent informació:

  • Informació relativa a cadascuns dels Fons Europeus (FEDER, FSE, FESI, etc...).
  • Enllaç a la informació específica del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com a CoFFEE (sistema d'informació de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i al Centre d'atenció a gestors del PRTR.

A la zona inferior del cos central, s'ofereixen diferents bàners des d'on s'enllaça a la següent informació:

Finalment, en el vaig piular de pàgina s'ofereix informació referent a l'Avís legal, Guia tècnica, Guia de Navegació, Accessibilitat, Protecció de dades i Data d'última actualització de la pàgina.

Aspectes generals de les pàgines

Govern d'Espanya. Ministeri d'Hisenda I Funció PúblicaSecretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses. Secretaria General de Fons Europeus

La capçalera de la pàgina web mostren el logo institucional del Govern, Ministeri, la jerarquia de la qual depèn la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses, l'opció per accedir a versions en altres llengües, el cercador web i alguns menús auxiliars.

Mapa

Des de l'escut institucional del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública s'enllaça amb el Portal del Ministeri i des del logo de la Secretaria General de Fons Europeus s'accedeix al pàgina Web de la Secrearía d'Estat de Pressupostos i Despeses.

Situada en el peu de la pàgina, la zona de menú complementari ofereix informació referent a elAvís legal, Guia tècnica, Guia de Navegació, Accessibilitat, Protecció de dadesi Data d'última actualització de la pàgina.

Com canviar d'idioma?

La pàgina Web de la Secretaria General de Fons Europeus té gran part dels seus continguts en versió multillenguatge. Es pot navegar usant les llengües oficials d'Espanya (castellà, català, basc i gallec) i en dues llengües estrangeres (anglès i francès). El menú que permet l'opció d'idiomes es troba en la capçalera de la pàgina d'inici del portal i dels canals principals.

Español| Català| Basc | Gallego| Inglés| Francès

Per visualitzar la versió del portal en una llengua diferent a l'Español (idioma per defecte) caldrà seleccionar  per ejemmplo, la paraula "català" i prémer sobre la mà que es troba a la dreta de l'idioma.